Анализ патентной литературы как инструмент оценки технологической (не) зависимости пищевой индустрии на примере сыроделной отрасли

Tutkimustuotokset: Kirjoitus kirjassa/raportissa/konferenssijulkaisussaLukuTieteellinen

Alkuperäiskielivenäjä
Emojulkaisun nimiИнновации в пищевой биотехнологии
Alaotsikkoсборник трудов Международного симпозиума
ToimittajatА. Ю. Просекова
JulkaisupaikkaКемерово
JulkaisijaКемеровский государственный университет
Sivut473-481
ISBN (elektroninen)978-5-8353-2270-1
TilaJulkaistu - 2018
OKM-julkaisutyyppiB2 Vertaisarvioimaton artikkeli kirjassa
TapahtumaInnovations in food technology: International symposium - Kemerovo State University , Kemerovo, Venäjä
Kesto: 14 maaliskuuta 201816 maaliskuuta 2018
http://pb-conf.kemsu.ru/en/

Konferenssi

KonferenssiInnovations in food technology
MaaVenäjä
KaupunkiKemerovo
Ajanjakso14.03.201816.03.2018
www-osoite